Witaj na forum serwera MTA SunFierro RPG !
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Login:Nektor
serial:1DCD86DD34044C3AA9F0D8D3E7199AA1
Powód: Reklama
Nick osoby nakładającej karę [GSE]Peter
Długość kary: Pernamentna
Dzień dobry. Na początku wypadało by się przedstawić, więc jestem zapewne jak część z was stałym bywalcem gry mta. Pewnego razu wraz z moim kumplem postanowiliśmy zagrać na tym serwerze ponieważ nie ukrywajmy cieeszy się on wielką popularnością. Nasze plany na tamten moment to założenie gangu i odejście po 2/3 tygodniach. Jednakże po wejściu i zapoznaniu się z serwerem stwierdziliśmy, że jest on warty większej uwagi ponieważ jest najlepszym serwerem rpg na chwilę pisania tej apelacji (przynajmniej na ten moment). Jednak wypadało by w końcu przejść do sedna całej sprawy, z nocy z 25 i 26 grudnia grałem na serwerze wraz z wcześniej wspomnianym znajomym. Napotkałem tam bardzo nabuzowanego gracza, który taranował i swoim zachowaniem na czacie bardzo prowokował, z reguły nie jestem osoba, która jest łatwa do sprowokowania jednak gdy zaczął wyzywać moją rodzine przestało być to śmieszne. Odpowiedziałem mu podobnym tekstem, zakładam że większosć z was zrobiło by podobnie. Następnie zaprosiłem agresora w prywatnej wiadomości na prywany serwer discord, co później okazało się surowo wzbronione. Za owe przewinienie dostałem pernamentnego bana. Jestem człowiekiem i popełniam błędy dlatego liczę na drugą szansę. Za reklamowanie serwera wyrażam skruchę. Wychodziłem z założenia jakoby reklamą było masowe źródło a nie pojedyncze. Przyznaję się do tego błędu i tak jak już wcześniej wspomniałem bardzo przepraszam za mój błąd i przysięgam być honorowym graczem. Dziękuje.
Ostatnio edytowany przez Nektor (2018-12-29 00:23:16)
Strony: 1